Gaya Ringkas Dengan T-shirt Boxy.my - Syiera Firdaus

Friday, 7 February 2020

Gaya Ringkas Dengan T-shirt Boxy.my

Gaya Ringkas Dengan T-shirt Boxy.my | Assalamualaikum. Hi korang! Sihat ke? Okay kali ni, syira nak kongsikan dengan korang mengenai tshirt yang kualiti best dengan harga berpatutan iaitu daripada Boxy.my

Untuk pengetahuan korang Boxy.my ini merupakan kedai secara atas talian yang menjual tshirt berkualiti dengan harga berpatutan. Sememangnya berkualiti terjamin tau sebab Boxy.my ini sudah menjalani perniagaan sejak tahun 2009.


Jenis-jenis Tshirt Yang Dijual

✔️Microfiber Shirts
Microfiber T-Shirt
Microfiber T-Shirt Short Sleeves
Microfiber T-Shirt Long Sleeves
Pro-Series Microfiber
Microfiber Youth Series

✔️Cotton Shirts
Premium Cotton Casual Tee

✔️Polo Shirts
Microfiber Polo Shirts
Cotton Polo Shirts


Terdapat 24 pilihan warna yang disediakan mengikut pilihan individu. Macam syira ni, syira pilih Microfiber Tshirt Long Sleeve berwarna royal blue. Cantik kan warna biru? Bermula dengan size XS sehingga 3XL yang boleh dibeli di Boxy.my. Jadi bagi korang yang chubby macam syira ni, boleh la beli dekat sini.





Sebab Kenapa Syira Pilih Boxy.my?

✔️Selesa
Ini antara sebab utama syira pilih tshirt Boxy.my. Sebab selesa sangat bila dipakai.

✔️100% microfiber
Fabrik yang digunakan sangat berkualiti dan breathable. Tak panas bila dipakai. Fabrik cotton pun ada.

✔️Harga berpatutan
Harga tshirt Boxy.my ini sangat berpatutan dan mampu beli. Macam syira punya ni berharga RM14.90 sahaja.


Bagi korang sukakan gaya ringkas dan minimal seperti syira, memang sesuai sangat beli tshirt Boxy.my. Syira sangat syorkan kepada yang ingin sedondon contohnya untuk upacara reunion, family day dan sebagainya.

Sekiranya korang berminat untuk membeli tshirt Boxy.my ini, korang boleh lah melayari website www.boxy.my dan juga Facebook https://www.facebook.com/boxy.my.

Happy shopping!




10 comments:

  1. menarik betul. tengok pilihan warna pun banyak. biasanya kalau jenis microfibre ni susah nak dapat banyak colour macam ni.

    ReplyDelete
  2. macam tak percaya murah macam tu sekali harga. budak sekolah pun boleh tempah ni. boleh buat by group

    ReplyDelete
  3. Elok disyorkan kepada sesiapa yang suka guna t shirt macam ni. Harga pun ok..

    ReplyDelete
  4. Banyaknya pilihan warna dan harga pun murah..bestnya..nak try order jugak nie

    ReplyDelete
  5. Belum pernah perasan pernah pakai atau tidak baju jenis microfiber.Selalu prefer yng cotton la supaya selesa serap peluh dan tak panas. Murah harganya boleh la Bella cuba nanti.

    ReplyDelete
  6. Tshirt nampak casual.. boleh pakai hari hari.. nampak pun macam selesa.. warns pun Bright habis nak check out lah nanti

    ReplyDelete
  7. Boleh tahan juga banyak pilihan.. sy memang suka yg jenis fabrik microfibre.. bab harga memang menang memakai lah..

    ReplyDelete
  8. simple tapi menarik.. pilihan warna banyak. harga murah.. kain okay! perfect dh tu... kalau nk kan tshirt boleh nnti terjah kat sini.. tq sharing :D

    ReplyDelete
  9. nampak selesa je baju ni, murah pula tu kalau nak banding dengan yang lain. boleh lah tempah untuk buat baju family day nanti

    ReplyDelete
  10. tantek la dia pakai baju ni.. :)

    ReplyDelete