Thursday, 16 May 2019

Merawat Jerawat Dengan Dr Beau Pure Natural Skin Oil


Merawat Jerawat Dengan Dr Beau Pure Natural Skin Oil | Masa mula-mula syira received serum ni, syira teruja pulak tengok serum dalam bentuk softgel. Ye awak, softgel. Selalunya serum didatangi dengan botol yang sedia untuk dipam. Haaa. Itulah istimewanya Dr Beau Pure Natural Skin Oil. Syira memang pengguna setia serum. Seperti mana yang korang tahu, serum amatlah penting bagi merawat kulit kita.


Macam syira, kulit agak sensitif disebabkan perubahan hormon. Tahap kesihatan kulit syira tidaklah seteruk mana (Alhamdulillah tak pernah lagi breakout teruk hehe) tapi sekali dok timbul seketul dua jerawat ni, mulalah cari serum. So kali ni, syira mencuba Dr Beau Pure Natural Skin Oil.

6 Bahan Utama Dr Beau Pure Natural Skin Oil

Dr Beau Pure Natural Skin Oil menggunakan bahan-bahan semula jadi yang diyakini selamat dan halal 100%. Antaranya adalah:

šŸŒ»Minyak Argan
šŸŒ»Minyak Gandum
šŸŒ»Minyak Badam
šŸŒ»Minyak Apricot
šŸŒ»Minyak Primrose
šŸŒ»Ekstrak Rose Hip Oil




Kelebihan Dr Beau Pure Natural Skin Oil

Dengan gabungan 6 minyak semula jadi tersebut, Dr Beau Pure Natural Skin Oil sangat istimewa dalam menyelesaikan masalah berikut:

šŸŒ»Merawat jerawat
šŸŒ»Mengurangkan jeragat
šŸŒ»Mencerahkan kulit
šŸŒ»Perlindungan sinar UV
šŸŒ»Mengurangkan kedutan dan penuaan
šŸŒ»Mengurangkan eyebag
šŸŒ»Mengurangkan masalah kulit berminyak


Cara penggunaan Dr Beau Pure Natural Skin Oil

Penggunaan Dr Beau Pure Natural Skin Oil ini mudah ja. Semudah A,B,C gituuuu! Korang cuma perlu tarik hujung softgel, titiskan di dahi, pipi dan dagu. Dan sapu rata ke seluruh wajah. Siap!




Testimoni Syira

Syira menggunakan Dr Beau Pure Natural Skin Oil selama hampir seminggu. Boleh dikatakan perubahan yang agak cepat. Macam syira cakap syira mengalami masalah jerawat disebabkan hormon tidak menentu. Jadinya setiap malam syira menggunakan Dr Beau Pure Natural Skin Oil. Mana taknya, nak raya la katakan. Mesti lah nak berseri-seri di hari raya. Hahahaha!



Perubahan yang syira maksudkan ini jerawat cepat kecut. Works like a magic to me. Eh terjatuh cinta pulak syira dengan Dr Beau Pure Natural Skin Oil. Parut jerawat yang sebelum ni pun nampak pudar. Selain daripada itu, syira juga ada masalah kulit berminyak. Bila gunakan Dr Beau Pure Natural Skin Oil setiap malam, kulit berminyak semakin berkurangan. Kulit pun nampak cerah sikit. Alhamdulillah.


Haa.. korang boleh ja gunakan Dr Beau Pure Natural Skin Oil ni sebagai base make up supaya make up korang tidak bercapuk jika berpeluh. Muka pun nampak glowing bila make up. Macam syira jarang keluar jadi, guna jelah sebelum tidur. Bau pun wangi. Oh ya, Dr Beau Pure Natural Skin Oil ini mendapat kelulusan KKM tau. Korang jangan ragu-ragu pulak!

Testimoni pengguna lain

Sebarang info dan tempahan boleh dibuat di:
FACEBOOK : drbeau malaysia
INSTAGRAM : drbeau_official
YOUTUBE: Teja Herbs Tv
PHONE : 016-9633443


7 comments:

  1. Wuuu flawlessssss sungguh selepas amalkan pil tu. Boleh rekemen utk mereka yang ada masalah jerawat. hehe

    ReplyDelete
  2. Jealous tengok kulit masing2 cantik flawless bebas dari masalah kulit tipikal. Bagus bila ada serum benuk kapsul ni sebab penggunaan dia terkawal

    ReplyDelete
  3. Perghh bgus betul la. Jenos picit ye.. Menarik.. Tengok perubahan testimoni menakjubkan.. Licin kulit... Nampak ade beberapa kawan pakai juga ni

    ReplyDelete
  4. Wah... nti kulit wajaj semangkin berseri

    ReplyDelete
  5. Menarik gak ni..anak sis baru 15 tahun boleh ke pakai? Jerawat dia penuh kat dahi dn pipi, mcm2 pakai dah..tak hilang gak

    ReplyDelete
  6. bagusnya serum dr beu nie. nampak mudah betul nak guna. packaging dia pon travel friendly. org kata utk nampak smooth foundation yg dipakai, campur sikit dengan serum nie.

    ReplyDelete
  7. anak k mid banyak jerawat dan parut ..bolelah syorkan pada dia

    ReplyDelete